Menuen

Velkommen til byghjemme.dk

byghjemme.dk er et af Danmarks største online gør-det-selv byggemarkeder – med et meget bredt udvalg af varer. Vores ca. 1400 m² store butik ligger sammen med resten af firmaet på Nordensvej 2 i Taulov, 7000 Fredericia (lige ved afkørsel 61 på motorvej E20).

Butik - Åbningstider
Mandag - fredag 08.30 - 17.00
Lørdag 09.00 - 14.00

Hos byghjemme.dk handler vi med mange kendte brands indenfor bad & køkken, byggematerialer, haven, indretning og værktøj. Vi er godkendt forhandler af mærker i høj kvalitet og bestræber os på at være billig på prisen. Du er altid velkommen i butikken, hvor vores servicemindet personale er klar til at rådgive dig omkring dine spørgsmål.

Hvilke udstillinger kan du finde i butikken?

På byghjemme.dk er vi i konstant udvikling. Der sker noget hver dag, hvor vi bestræber os på at have det bedste sortiment til dig. Butikken byder derfor på en blanding af store og små udstillinger, hvor du både finder faste udstillinger og sæsonbetonet udstillinger. Ligesom online kan du i vores fysiske butik købe alle varer fra vores store sortiment.

Vi har Danmarks største udvalg indenfor grill

Som Danmarks største forhandler af grill fra mange internationalt kendte leverandører finder du hos os en permanent udstilling af de største mærker. Vi har sammensat udstillingen, så du både finder lidt af det hele fra den klassiske kulgrill, den populære gasgrill og elgrillen over til den innovative træpillegrill og den mere unikke røggrill / rygeovn. Vi bestræber os også på at have et stort udvalg af originalt tilbehør som f.eks. betræk & covers, grillbakker & holdere, grillredskaber, grillrengøring, gryder og pander, pizzatilbehør, røg til grillen, stegeplader samt stegetermometre.

Bad & køkken.

Se Danmarks største udstilling fra Bathlife med både baderumsmøbler, badekar og bruseafskærmninger. Her kan du finde lidt ny inspiration til indretning eller opfriskning af dit badeværelse eller wc. Du finder mange moderne løsninger i både design og farver.

Byggematerialer.

Vi har desværre ikke plads til vores fulde sortiment indenfor byggematerialer, men du kan finde små spændende udstillinger som f.eks. gulve og trapper.

Haven

Til haven har vi flere forskellige udstillinger fra kendte brands. Du finder outdoor udstyr som gasblus, kogegrej og kølebokse. Vi har også haveudstyr, el-terrassevarmere i høj kvalitet, vandingsartikler, haveredskaber, højtryksrensere og havemaskiner som hækkeklippere og plæneklippere efter sæson.

Indretning

Til din bolig har vi flere udstillinger med spændende løsninger til dit hjem. Få inspiration til garderobe og opbevaring samt find det helt rigtige til dit hus eller lejlighed i tilbehør, møbler og interiør samt køkkengrej og husholdningsmaskiner. Her er båd ideer til dig selv og gaveideer til din familie og venner.

Værktøj

Som en af landet største onlineforhandlere af værktøj har vi også en fast udstilling med forskelligt elværktøj fra en af vores store leverandører. Kom og se de sidste nye tendenser indenfor elværktøj og de mest populære modeller på det danske marked hos os.

Restmarked

I butikken finder du et restmarked. Varerne kan f.eks. være udgået varer og demovarer. I restmarkedet kan du gøre en ekstra god handel med store besparelser.

Afhentning af varer

Har du købt varer til afhentning, modtager du en besked, når ordren er pakket og ligger klar til afhentning. Kom ind i butikken og vores personale finder din ordre til dig.