• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 40 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/

Byghjemme – ny butik i Fredericia

Nu kan du se en stor del af vores produkter i vores butik, inden du handler. Find os lige ved afkørsel 59 i Snoghøj ved Fredericia, på Bødkervej 5, hvor du kvit og frit kan parkere lige ved døren. Vi byder indenfor i en 1100 m2 stor butik, hvor du bliver mødt af professionelt personale, der efter mange år i branchen er klar til at hjælpe og rådgive dig, inden du køber.

          

Danmarks største grilludstilling 

På de 400 m2 med alt til grillentusiasten finder du 400 forskellige varenumre fra Weber, der med de meget populære gas- og kuglegrill, hører blandt de mest solgte grillmærker i Danmark. Vi fører alt i tilbehør til Weber, så sværger du til det populære brand, så bliver du ikke skuffet over vores udvalg.

I grilludstillingen finder du i alt 8 forskellige grillmærker med tilbehør, så uanset hvilket mærke eller pris du fortrækker, så kan vi hjælpe dig. Har du endnu ikke besluttet dig, kan du lade dig inspirere af mærker som Broil King, Rösle, LotusGrill, COBB og Eva Solo.

     

Havemøbler til enhver smag og pengepung. 

Kig forbi og se vores store udstilling af havemøbler i butikken. Uanset om du er mest til de praktiske havemøbler uden vedligeholdelse eller de mere romantiske havemøbler i træ. Kan du finde lige præcis de havemøbler, som passer bedst til din terrasse. Har du ikke plads i bilen, får du dine nye havemøbler frit leveret.

Vi har et større udvalg af liggestole og solsenge, blandt andet Leco. Kom og prøv de meget komfortable stole og senge til både en eller to personer. Du kan få liggestole og solsenge både uden og med overdækning, hvis du vil nyde solen i haven, uden at lyset generer i øjnene.

          

Lange aftener på terrassen med en terrassevarmer

Se vores store udvalg af terrassevarmere fra blandt andet Solamagic, Tansun og Hortus i butikken og få demonstreret de forskellige modeller, så du kommer hjem med lige præcis den terrassevarmer, der passer til dine behov.

Som du sikkert ved, er der stor forskel på, hvor dyr den enkelte terrassevarmer er i drift, alt efter om du vælger terrassevarmer på gas eller en model, der skal i en stikkontakt. Der er også meget stor forskel på, hvor meget den enkelte terrassevarmer varmer, og hvor meget lys den afgiver. Tag derfor en snak med vores dygtige personale og bliv klædt på til at vælge den rigtige terassevarmer.