Menuen

Om byghjemme.dk

byghjemme.dk er et af Danmarks største online gør-det-selv byggemarked.
Hos byghjemme.dk finder du billige kvalitets materialer leveret lige til døren. Vi leverede den første ordre i 2004 og var dengang det første online gør-det-selv byggemarked i Danmark.

Konceptet er enkelt - spar tid og penge

Uanset om kundens byggeprojekt er stort eller småt, skal alle have muligheden for at købe sine byggematerialer på en enkel, billig og hurtig måde! Dette kan være noget der kan være en udfordring, når du handler byggematerialer på traditionel vis.

Stifteren af Billigbyg.dk, senere byghjemme.dk, Kenneth Schøller udtaler:

”Vi oplevede at bruge al vores kostbare tid på at stå i kø i byggemarkedet, leje trailer og slæbe på byggematerialer. Al den tid gik fra byggeprojektet og samtidig betalte kunder over-pris for deres byggematerialer, bare fordi de handlede som privat person. Det måtte vi bare gøre noget ved.”

byghjemme.dk har en vision om at skabe det største og bedste online gør-det-selv byggemarked, hvor alle kunder nemt og enkelt kan købe kvalitets byggematerialer, alt til baderummet, hus og have artikler, værktøj m.m. til en fornuftig pris.
Det skal være nemt for kunden, hvilket også er derfor, at vi leverer direkte til kundens hoveddør.
I byghjemme.dk bestræber vi os altid på:
  • Gøre bestillingen nem og enkel
  • At holde faste lave priser
  • At have et kæmpe sortiment
  • Levere kvalitets byggematerialer direkte til kunden
byghjemme.dk er en godkendt e-mærket internetbutik, hvilket betyder ekstra sikkerhed for vores kunder.

Siden begyndelsen er det gået stærkt!

Stadig flere danskere køber byggematerialer hos byghjemme.dk, og vi er nu hovedaktør i den danske trælasthandel inden for onlinesalg af byggematerialer. byghjemme.dk tilbyder i samarbejde med nogle af nordens største leverandører et bredt og stadigt voksende sortiment inden for byggematerialer, hus og have artikler, alt til baderummet, værktøj, befæstelse og arbejdstøj.

byghjemme.dk er en del af BHG Group, der er den største onlinegruppe inden for konsumenthandel i Norden. BHG Group har mere end 85 onlinebutikker og over 70 butikker fordelt i de nordiske lande, og gruppen beskæftiger i alt cirka 1 500 personer, heraf cirka 50 personer i Danmark. Hovedkontoret ligger i Malmø, og vores aktie handles på Nasdaq Stockholm.

I Danmark drives byghjemme.dk fra Fredericia i tæt samarbejde med frishop.dk. I april 2017 åbnede vi butik på Bødkervej 5 i Snoghøj og i dag ligger butikken sammen med administrationen på Nordensvej 2 i Taulov ( ved afkørsel 61).

I den store butik finder du en kæmpe grilludstilling med Danmarks største udvalg i Weber grilltilbehør og et stort udvalg i blandt andet have- og campingudstyr, terrassevarmere, vvsartikler, badekar, brusekabiner, drivhuse og lamper.

®byghjemme.dk er varemærkebeskyttet

byghjemme.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.