Menuen
Tilbage til oversigt
Aduro 12 brændeovn i sort
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 13.999,00
Varenr:
1590803
   |   Originalnr:  50523

Aduro 12 brændeovn i sort

Aduro 12 er en flot konvektionsbrændeovn med rudeskyl. Aduro 12 er en brændeovn med et kubistisk design og et stort hjørneglas. Det store hjørneglas giver et flot syn ind til de dansende flammer. Aduro 12 er ideel til at stå i hjørnet, da det er muligt at vinkle røgrøret til begge sider.

Alle brændeovne har brug for en konstant lufttilførsel for at have en ren og effektiv forbrænding. Det kan være svært at få den optimale lufttilførsel i moderne og energirigtige huse, der ofte er meget tætte. Og det er så her at Aduro 12 kommer ind i billedet! Grundet sin eksterne lufttilførsel, hvor luften føres direkte udefra og direkte ind i brændeovnen, er den perfekt til tætte huse! Selve luftindtaget er nemt at skjule bag ved eller under brændeovnen.

Denne Aduro 12 brændeovn er designet med Aduro-tronic, der er en patenteret funktion til optimal udnyttelse af træet i din brændeovn. Med Aduro-tronic får du dermed både nemmere betjening og renere forbrænding. Aduros egne tests har vist, at et fejljusteret spjæld bruger op til 40% mere træ end samme ovn med Aduro-Tronic.

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk - det giver enkel betjening. Du aktiverer Aduro-tronic ved at trække i brændeovnens spjæld. Herefter er der åben for lufttilførslen. Automatikken i Aduro Tronic lukker langsomt for lufttilførslen i løbet af 6 minutter.

OBS: Såfremt du skal bruge røgafgangen på siden af ovnen, skal du huske at bestille et 45° specialrør hertil (art. nr. 53033).

Afstand til brændbart materiale Bagud: 25 cm, Til siden: 25 cm.

Afstand til brændbart materiale ved hjørneopstilling: 25 cm

Møbleringsafstand 80 cm

Afstand fra gulv til center bagudgang 913 mm

Afstand fra center røgstuds til brændeovnens bagkant 209 mm

Højde røgstuds over gulv 1005 mm

Virkningsgrad 82,2%


Relaterede produkter