Menuen
Tilbage til oversigt
Aduro 9-4 væghængt brændeovn i sort
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 11.999,00
Varenr:
1506481
   |   Originalnr:  50295N

Aduro 9-4 væghængt brændeovn i sort

Aduro 9-4 er en stilren konvektionsbrændeovn med den unikke Aduro-Tronic teknologi. Aduro-Tronic teknologien gør det nemt at fyre i ovnen og betjene ovnen. Aduro 9-4 er den første væghængte brændeovn i sin klasse. Dette betyder dog ikke at ovnen mangler færdigheder på andre punkter! Denne brændeovn er fremstillet i samme kvalitet og med samme udførlighed som de andre brændeovne fra Aduro.

Denne Aduro 9-4 brændeovn er designet med Aduro-tronic, der er en patenteret funktion til optimal udnyttelse af træet i din brændeovn. Med Aduro-tronic får du dermed både nemmere betjening og renere forbrænding. Aduros egne tests har vist, at et fejljusteret spjæld bruger op til 40% mere træ end samme ovn med Aduro-Tronic.

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk - det giver enkel betjening. Du aktiverer Aduro-tronic ved at trække i brændeovnens spjæld. Herefter er der åben for lufttilførslen. Automatikken i Aduro Tronic lukker langsomt for lufttilførslen i løbet af 6 minutter.


Afstand til brændbart materiale Bagud: 7,5 cm, Til siden: 70 cm

Afstand til brændbart materiale bag ovn med isoleret røgrør 10 cm

Møbleringsafstand 100 cm

Afstand fra center røgstuds til brændeovnens bagkant 208 mm

Virkningsgrad 81,3%

Godkendelser: ovnen opfylder alle miljøkrav i Europa, herunder Svanemærket, Sintef (Norge), CE og EN13240.

Relaterede produkter