Menuen
Tilbage til oversigt
Aduro 9 brændeovn air i sort
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 12.989,00
Produktet er midlertidigt udsolgt
Varenr:
1506482
   |   Originalnr:  50296

Aduro 9 Air brændeovn i sort

Aduro 9 Air er en stilren konvektionsbrændeovn med rudeskyl. Denne Air model har det samme flotte design og den samme funktionalitet som den Aduro 9. Forskellen mellem Aduro 9 og Aduro 9 Air ligger i at Air modellen er med ekstern lufttilførsel.

Alle brændeovne har brug for en konstant lufttilførsel for at have en ren og effektiv forbrænding. Det kan være svært at få den optimale lufttilførsel i moderne og energirigtige huse, der ofte er meget tætte. Og det er så her at Aduro 9 Air kommer ind i billedet! Grundet sin eksterne lufttilførsel, hvor luften føres direkte udefra og direkte ind i brændeovnen, er den perfekt til tætte huse! Selve luftindtaget er nemt at skjule bag ved eller under brændeovnen.

Denne Aduro 9 Air brændeovn er designet med Aduro-tronic, der er en patenteret funktion til optimal udnyttelse af træet i din brændeovn. Med Aduro-tronic får du dermed både nemmere betjening og renere forbrænding. Aduros egne tests har vist, at et fejljusteret spjæld bruger op til 40% mere træ end samme ovn med Aduro-Tronic.

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i din brændeovn med et enkelt træk - det giver enkel betjening. Du aktiverer Aduro-tronic ved at trække i brændeovnens spjæld. Herefter er der åben for lufttilførslen. Automatikken i Aduro Tronic lukker langsomt for lufttilførslen i løbet af 6 minutter.

Afstand til brændbart materiale Bagud: 7,5 cm, Til siden: 70 cm

Afstand til brændbart materiale bag ovn med isoleret røgrør: 10 cm

Møbleringsafstand 100 cm

Afstand fra gulv til center bagudgang 840 mm

Afstand fra center røgstuds til brændeovnens bagkant 193 mm

Højde røgstuds over gulv 928 mm

Virkningsgrad 81,3%

Godkendelser: ovnen opfylder alle miljøkrav i Europa, herunder Svanemærket, Sintef (Norge), CE og EN13240.

Relaterede produkter