Menuen
Tilbage til oversigt
Berry Alloc Original laminatgulv hvid eg 2 stav pk à 1,9119 m2
Kan også hentes i vores butik
DKK 493,27
Varenr:
1985403
   |   Originalnr:  62001384

Berry Alloc Original laminatgulv hvid eg 2 stav pk à 1,9119 m2

Alloc Original laminatgulv hvid eg 2 stav i pk a 1,9119 m2
Alloc original er en serie af højtrykslaminatgulve som er udviklet i høj kvalitet, dette med et udtryk som en 2 stav hvid eg, en flot og rolig hvid eg med 2 stave pr planke.

Fordele ved Alloc Original:

Original fra Alloc er et utroligt slidstærkt gulv der er klassificeret i kategori 23/33 dette betyder at gulvet kan anvendes i alle rum i private hjem og som gulv der er udsat for stærk trafik i erhverv.

Gulvet er udstyret med branchens stærkeste låsesystem i aluminium der både gør at gulvet er nemt at lægge og som giver en høj låsestyrke på 1200 kg pr løbende meter.

Gulvet leveres med Alloc silent system underlag formonteret på brædderne, dette er et gulvunderlag udviklet specielt til Alloc gulve, som både giver trinlydsdæmpning og dæmper rumklangen.

Gulvet er velegnet til gulvvarme.

Gulvet er meget slidstærkt og er meget modstandsdygtigt over for ridser.

Gulvet er lysægte.

Gulvet er vandbestandigt, højtryksoverfladen holder vandet ude, samtidig er kernen i brættet vandbestandig HDF, og kanterne på brædderne er imprægneret med en voks der er special designet til at modstå fugtindtrængning.

Der ydes livstidsgaranti på Alloc Original ved  installation i privat bolig og otte års garanti ved installation i kommercielle / erhvervs sammenhænge.
garantien dækker:
Blegning
Samlingernes integritet
Bestandighed over for pletter
Bestandighed over for vand
Slidskader ved almindeligt brugGulvet leveres i kasser med 8 brædder 
Tykkelsen er 10,8 mm inkl underlag
62001384

Relaterede produkter