• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/

Bestway Lay-Z Spa Helsinki AirJet vildmarksbad 5-7 voksne 1.123 liter/-25 grader

Bestway Lay-Z Spa Helsinki AirJet vildmarksbad 5-7 voksne 1.123 liter/-25 grader
Bestway Lay-Z Spa Helsinki AirJet vildmarksbad 5-7 voksne 1.123 liter/-25 grader
Bestway Lay-Z Spa Helsinki AirJet vildmarksbad 5-7 voksne 1.123 liter/-25 grader
På lager hos leverandør. Leveringstid 2 - 5 hverdage
Luk
Hvad koster fragten?
Fragten vil variere afhængigt af, hvilken vare, du bestiller og hvor du bor i landet. For at beregne den nøjagtige fragt, kan du indtaste dit postnummer, og tryk på "Beregn fragt". Du kan også afhente varen i Fredericia - det er gratis.
Postnr.:
Land:
Tilføj til kurv
Fragt navn:
Den samlede fragt er beregnet til:
DKK 5.399,00
Vejl. pris DKK 9.995,00
Du sparer
Varenr:
9123605
   |   Leverandørens originalnr.: 54189
Bestway Lay-Z Spa Helsinki AirJet vildmarksbad 5-7 voksne 1.123 liter / -25 grader

Med Lay-Z Spa Helsinki vildmarksbadet kan du nyde afslappende spabade hele året rundt, både derhjemme på terrassen og i sommerhuset.

Det nordisk inspirerede Lay-Z Spa Helsinki er udstyret med den unikke Freeze Shield vinterfunktion, der er en varmefunktion, som forhindrer badevandet i at fryse til, så du kan anvende dit vildmarksbad i temperaturer helt ned til minus 25 °C. Freeze Shield systemet slår automatisk til ved 6 °C og stopper ved 10 °C, hvilket holder vandtemperaturen på et sikkert niveau.

Helsinki vildmarksbadet fra Lay-Z Spa serien er oppusteligt, og det smarte spabad er så nemt både at stille op og pakke ned, at du kan tage det med på weekendophold, efterårsferie eller vinterferie i fritidshuset, hvis du ikke vil undvære dine spabade, når du er væk hjemmefra.

Bestway Lay-Z Spa Helsinki har en volumen på 1.123 liter og rummer helt op til 7 voksne. Vandtemperaturen kan opvarmes til maks. 40 °C, og det effektive AirJet massagesystem omgiver dig lynhurtig i tusindvis af terapeutiske bobler. Med et enkelt tryk kan Helsinki spabadet desuden levere en intens fuldkropsmassage, der sænker stressniveauet og hjælper dig med dig med at slappe i dine muskler.

Bestway Lay-Z Spa Helsinki vildmarksbadet er fremstillet i et robust og holdbart materiale, der er tilført et flot print med træ-struktur. Lay-Z Spa Helsinki leveres med pumpe, filtersystem og et praktisk cover, så du undgår visne blade og lignende i vandet.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på byghjemme.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.


For at benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men byghjemme.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret).

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Røde Banke 99
7000 Fredericia

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter varer på posthus / pakkeshop.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej.

Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser

Del på: