Menuen
Tilbage til oversigt
Dremel præcisionsskæreskiver tynde 38 mm 5 stk
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 79,00
Varenr:
7429346
   |   Originalnr:  2615S409JB

Dremel præcisionsskæreskiver tynde 38 mm 5 stk

Dremel, opfinderen af EZ SpeedClic-hurtigskiftesystem til tilbehør til rotationsværktøj, tilbyder nu en udvidet serie af EZ SpeedClic-metalskæretilbehør - her som et sæt med 5 stk. SC409 metalskæreskiver, der har en tykkelse på blot 0,75 mm.

Hvordan bruges skæreskiverne?
De glasfiberforstærkede skæreskiver er blot 0,75 mm tykke, hvilket gør dem perfekte til præcisionsskæring i alle former for metal. Hutigt, nemt, uden brug af værktøj.

Dremel SC409 er velegnet til skæring i metal inklusive hærdet stål. Ideelt til skæring, trimning eller lave riller i alle typer metal. Skæreskiver gør det enkelt at skære i bolte, skruer eller lave riller i bolte og skruer, der er rustne eller skruet over gevind, så de kan fjernes med en skruetrækker. Forstærket med glasfiber, der giver øget holdbarhed. SC409-skiverne har en tykkelse på kun 0,75 mm, så du kan lave endnu smallere udskæringer.

Til brug med SC402-spindel. 
Den unikke mekanisme Dremel Easy Speedclic (SC) gør, at du kan skifte skive uden at bruge værktøj, enkelt og hurtigt: TRÆK - DREJ – SLIP

Skæreskiver arbejder kun med kanten.
Vi anbefaler, at du bruger et (tohånds) golfgreb ved brug af dette tilbehør, og at du bruger højre vinkel-forsatsen, når du skærer vanskelige steder, der er svære at nå. For at bevare skivens levetid så lang tid som muligt må du ikke trykke for hårdt eller overskride grænserne for omdr./min.

Dremel SC409 skæreskive kan bruges til forskellige metaltyper som f.eks. aluminium, kobber, støbejern og endda hærdet stål.

Skaftdiameter:3,2 mm
Arbejdsdiameter:38,0 mm
Anbefalet hastighed:
- aluminium: 35.000
- messing: 35.000
- kobber: 35.000
- stål: 35.000

Relaterede produkter