Menuen
Tilbage til oversigt
Gardena havevogn til pose 232
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 484,00
Varenr:
8589269
   |   Originalnr:  900834001
Den transportable GARDENA-havevogn har et hav af anvendelsesmuligheder, f.eks. praktisk indsamling og fjernelse af haveaffald, ukrudt, filt eller affald. Den er udstyret med store, robuste hjul med specialprofil, der opnår et godt greb og ikke beskadiger plænen, og den solide metalramme muliggør en vægtbelastning på op til 70 kg.
Låget med dobbeltfunktion er praktisk: Det beskytter mod lugt og fugt og kan desuden bruges som fejeblad. Det rustfri materiale garanterer lang holdbarhed.
Den højdejusterbare poseholder forenkler fyldning af affaldsposen, der kan fastgøres med clips. Den transportable havevogn kan også bruges til at adskille affald, fordi der kan fastgøres to poser ved siden af hinanden.
Den har opbevaringsplads til to combisystem-skafter og to mindre redskaber, f.eks. combisystem-redskaber, håndbørste osv.
Hvis du tager poseholderen af, kan den transportable havevogn også fungere som en håndvogn til praktisk transport af frugt- og drikkevarekasser.
I mellemtiden kan du hænge stativet og affaldsposen på væggen. Den transportable GARDENA-havevogn er fuldt udstyret med et stativ til montering på væggen og en affaldspose.

Relaterede produkter