Menuen
Tilbage til oversigt
Gardena tryksprøjte 5 liter 822
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 203,00
Varenr:
2139628
   |   Originalnr:  970461501

Gardena tryksprøjte 5 liter 822

Handy og ergonomisk tryksprøjte fra Gardena til pleje af planter. Tryksprøjten er designet med integreret kegleåbning for nem påfyldning og godt greb til behagelig pumpning.

Med Gardena tryksprøjten 5 l Comfort har du det helt rigtige udstyr til forskellige planteplejeopgaver i din have. Brug trykpumpen til nøjagtigt at behandle dine blomster, buske eller endda træer - hvad enten det er til sprayvanding, gødning eller plantebeskyttelse, kemisk eller organisk. 

Inden du starter, opbygger du tryk i 5-liters beholderen ved at pumpe det praktiske D-håndtag op og ned. Da Gardena tryksprøjten også har ergonomisk fodstøtte, kan du holde trykpumpen sikkert og stille under pumpning. 

Til fremstilling af dine egne økologiske plantebehandlinger følger opskrifter og det tilsvarende nylonfilter med trykpumpen. Ved hjælp af dette filter er det f.eks. simpelt at lave en brændenældebryg til spray for beskyttelse mod skadedyr som bladlus. 

Påfyldningsprocessen gøres betydeligt lettere ved hjælp af 12 cm kegleåbningen. Når alt er klar til sprøjtningsprocessen, bruger du den ergonomisk placerede skulderrem, som gør det behageligt at bære sprøjten. For at finde ud af, hvor meget væske der stadig er i tanken, skal du bare se på synsstrimlen. 

Spraylansen passer godt i hånden og har en låsefunktion, så din Gardena tryksprøjte 5 l Comfort også lever op til sit navn også i denne henseende. Du har valget mellem to forskellige spraymønstre - spraystråle eller spraytåge - til fleksibel behandling/sprøjtning af dine planter.

Volumen 5 liter
Tryk 3 bar
Slangelængde 1,75 m
Maks. driftstemperatur 40 gr

Relaterede produkter