Menuen
Tilbage til oversigt
Halls Universal 128 drivhus 9,9 m2 alu + 3 mm glas
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
Der findes flere varianter.
DKK 4.788,00
Varenr:
1388191
   |   Originalnr:  70882
Halls drivhus Universal 128 drivhus 9,9 m2 alu +3 mm glas

Dyrk dine planter og grøntsager på dine egne arealer. Måske du også kunne få plads til en stol, så kan du i ro og læ nyde de tidligere forårsstunder og de sene solnedgange. Med Halls Universal får du et meget klassisk drivhus med lækre detaljer, som giver drivhuset et diamant formet look. Når du vælger dette Halls Universal 128 drivhus, får du et flot og praktisk væksthus.

Halls Universal 128 er et drivhus på 9,9 m2 med 2 tagvinduer til korrekt ventilation og letløbende skydedør for nem adgang.

Det praktiske Halls Universal 128 drivhus 9,9 m2 er designet med en kraftig konstruktion, hvor profiler i lakeret aluminium samt sider specielt designet til at kunne modstå både vind og sne tilsammen giver dig et robust drivhus.

To tagvinduer giver dig mulighed for at få den rigtige ventilation i drivhuset. Døren med god bredde er stor nok til, at du ubesværet kan bevæge dig igennem. Halls Universal 128 drivhus er på 9,9 m2 - hvilket giver god plads til en masse planter og grøntsager. Udover den rummelige plads er højden på over 2 meter et godt faktum. Dette gør at der er rigeligt af plads til at planterne kan vokse sig store uden at knække.

Bredde: 2,57 m
Længde: 3,84 m
Sidehøjde: 1,23 m
Total højde: 2,3 m
Antal vinduer: 2 stk.
Dør: letløbende skydedør
Profiler: Aluminium

Bemærk - vores leverandør oplyser, at alle højdemål er eksklusiv originalt Halls fundament /sokkel på 12 cm (tilkøb).

Relaterede produkter