Menuen
Tilbage til oversigt
Hedgehog tagrenderenser/net 125 mm 4 meter Undgå tilstoppede tagrender
Kan også hentes i vores butik
Der findes flere varianter.
DKK 259,00
Varenr:
1525630
   |   Originalnr:  940038
Hedgehog tagrenderenser / net 125 mm, længde 4 meter

Hedgehog tagrenderenser er så godt som uundværlig for alle med en tagrende! Hedgehog tagrenderenseren er en lang, rund børste, der skal lægges hele vejen rundt i tagrenden. Denne Hedgehog har en diameter på 125 mm og leveres i en længde af 4 meter.

Hedgehog tagrenderenseren fjerner det kendte og irriterende problem med, at du selv skal op på en stige og rense din tagrende. Hedgehog tagrenderenseren ligger, som tidligere nævnt, hele vejen rundt i tagrenden og forhindrer derved blade og lignende i at lægge sig til rette i bunden af tagrenden, så tagrenden derved tilstopper. Nu tænker du nok, om vandet så kan løbe ned? Og ja, vandet løber uhindret ned mellem børsterne.

Hedgehog tagrenderenseren fjerner ikke bare problemet omkring blade i tagrenden, men sikrer samtidig også, at fugle ikke bygger rede i tagrenden, og at mus og rotter ikke kravler ind under tagstenene.

Hedgehog tagrenderenseren kan ikke kun bruges i tagrenden, du kan også med fordel benytte tagrenderenseren i både nedgravede og åbne dræn omkring huset - Ja, Hedgehog tagrenderenseren kan uden problemer placeres præcis der, hvor der er et behov for den.

Relaterede produkter