Menuen
Tilbage til oversigt
Hortus havehegn i grøn med 5 x 10 cm masker i 0,8x25 m rulle plastbelagt
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
Der findes flere varianter.
DKK 599,00
Varenr:
5991269
   |   Originalnr:  106-396

Hortus havehegn i grøn med 5 x 10 cm masker i 0,8x25 m rulle plastbelagt

80 cm højt Hortus havehegn i grøn med 5 x 10 cm masker i rulle på 25 meter. Dette grønne plast-coatet havehegn er produceret i en høj kvalitet med en meget lang levetid. 

Hegnet er meget populært, da det har mange anvendelsesmuligheder. Ofte ser du eksempelvis et Hortus havehegn brugt til afskærmning af planter og træer eller til indhegning af hundegårde, sommerhuse eller villahaver. For at gøre opsætning lettere, eksempelvis på et ujævnt område, er hegnets vandrette tråde kreppet.

Du får her et miljørigtigt havehegn fremstillet uden brug af PVC og med 15 års overfladegaranti jf. leverandørens betingelser. Hortus havehegnet er fremstillet af varmgalvaniseret tråd, der er svejst i samlingerne. De vandrette tråde er kreppet, hvilket letter opsætningen i kuperet terræn, da trådene kan justeres ved enten at løsne eller stramme krepningen, så hegnet kommer til at stå opstrammet og pænt.

Efter svejsning er hegnet belagt med en PVC-fri plast, som giver mindre miljøbelastning både under produktion og ved bortskaffelse. Plastbelægningen sikrer overlegen modstand mod påvirkninger fra salt, hav, sand og sol og samtidig er der ingen risiko for, at overfladen krakelerer. Den anvendte tråd modstår bøjning forårsaget af vind og temperaturændringer ned til -20 grader.

Et Hortus havehegn er velegnet til indhegning af haver, sommerhusgrunde og til fremstilling af hundegårde eller lignende. Hegnet kan endvidere anvendes til afskærmning af træer. Du får her et havehegn, der holder sig pænt, idet hegnet er modstandsdygtig over for skimmel, mos og alger.

Relaterede produkter