Menuen
Tilbage til oversigt
Juliana Compact drivhus 8,2 m2 alu. profiler + 10 mm poly
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
Der findes flere varianter.
DKK 15.929,00
Varenr:
1653268
   |   Originalnr:  F09569

Juliana Compact drivhus 8,2 m2 alu profiler + 10 mm poly

Juliana Compact serien er tiltænkt den kræsne drivhusejer, der ønsker et mindre drivhus, men som gerne vil betale for kvalitet, gode funktioner og lækkert design. Du får her et klassisk drivhus primært til dyrkning af grøntsager og krydderurter - hvor der samtidig er et stærkt udgangspunkt for at lade drivhusdrømmen vokse.

Dit nye Juliana Compact drivhus 8,2 m2 alu profiler + 10 mm poly er monteret med en enkelt stalddør. Den gode sidehøjde og totalhøjde giver en god rumfornemmelse og gode arbejdsforhold. Det gør Juliana Compact 8,2 m2 velegent til dig, der elsker at bruge timer med at lægge frø i jorden, passe planterne og til sidst høste hele herligheden.

Introduktionen af en ny generation af Juliana drivhuse blev påbegyndt i 2013 med en ny Premium og en ny Gartner model, hvorefter Compact blev introduceret i 2014. Her er profilerne bl.a. gjort kraftigere for at kunne modstå nogle af de storme der ramme Danmark med efterhånden jævne mellemrum. Juliana Compact drivhus 8,2 m2 alu profiler + 10 mm poly har samme profilsystem som Premium og Gartner, hvorved du vil kunne genkende en lange række af praktiske features og lækre detaljer. Du får eksempelvis et drivhus, hvor vinduer, døre, tagrender og topbeslag er alle lavet i sort, hvilket giver en utrolig flot farve kombination.

Juliana Compact drivhus 8,2 m2 alu profiler + 10 mm poly er designet med lavt dørtrin, 2 stk. nedløbsrør, tagrende med vippefunktion samt tagryg forberedt til tagudsmykning (tilkøb).

Bredde: 2,24 m
Længde: 3,68 m
Sidehøjde: 1,52 m
Total højde: 2,26 m
Antal vinduer: 2 stk.
Dør: hængslet stalddør inkl. dørhåndtag med lås
Profiler: aluminium.

Poly i drivhuset. Dette Juliana Compact drivhus leveres med poly i hele baner. Polycarbonat har mange fordele, bl.a. giver det mindre skarpt sollys (en let skygge) samt en isolerende effekt med mindre forskelle mellem dag og nattetemperaturer, hvorfor drivhuse med polycarbonat er lettere at holde frostfri om vinteren.

Alle mål på dette Juliana Compact 8,2 drivhus er angivet inkl. 12 cm fundament (tilkøb).

Leveres med: 2 stk. nedløbsrør og tagrender.

Relaterede produkter