Menuen
Tilbage til oversigt
Juliana Premium drivhus 8,8 m2 antracit profil + 10 mm poly
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
Der findes flere varianter.
DKK 22.985,00
Varenr:
1582465
   |   Originalnr:  F09476

Juliana Premium drivhus 8,8 m2 antracit profil + 10 mm poly

Premium er en serie fritstående klassiske rektangulære drivhuse med dobbelte stalddøre fra Juliana - og fremstillet på baggrund af dansk designs principper om enkelthed, æstetik og funktionalitet.

Juliana Premium er en populær serie drivhuse, der er kendt for at være af en kvalitet, som man ikke finder blandt andre hobbydrivhuse. Her finder du det lille 8,8 m² Juliana Premium drivhus antracit profil + 10 mm poly med de kraftige profiler og robuste konstruktion.

Da drivhusets døre, vinduer og samlebeslag er sortlakeret, giver det drivhuset et unikt særpræg, hvor det fremstår med et smukt helhedsindtryk. Den kraftige profilkonstruktion giver dig et stabilt og smukt væksthus, hvor der er plads til at lade din personlige havedrøm udfolde sig.

Du får her et drivhus, der er designet med lavt dørtrin, 4 stk. nedløbsrør, tagrende med vippefunktion samt tagryg forberedt til tagudsmykning (tilkøb). Juliana Premium drivhus 8,8 m² har en rigtig god højde, som giver dig det ekstra uderum, der har plads til både hygge og leg - og som væksthus for familiens egne sunde grøntsager, krydderurter eller måske også frugter.

Juliana Premium drivhus 8,8 m2 antracit profil + 10 mm poly er designet med lavt dørtrin, 4 stk. nedløbsrør, tagrende med vippefunktion samt tagryg forberedt til tagudsmykning (tilkøb).

Bredde: 2,96 m
Længde: 2,96 m
Sidehøjde: 1,72 m
Total højde: 2,67 m
Antal vinduer: 2 stk.
Dør: dobbelthængslet stalddør inkl. dørhåndtag med lås
Profiler: aluminium.

Poly i drivhuset. Dette Juliana Premium drivhus leveres med poly i hele baner. Polycarbonat har mange fordele, bl.a. giver det mindre skarpt sollys (en let skygge) samt en isolerende effekt med mindre forskelle mellem dag og nattetemperaturer, hvorfor drivhuse med polycarbonat er lettere at holde frostfri om vinteren.

Alle mål på dette Juliana Premium 8,8 m2 drivhus er angivet inkl. 12 cm fundament (tilkøb).

Leveres med: 4 stk. nedløbsrør og tagrender.

Relaterede produkter