Menuen
Tilbage til oversigt
Nilfisk DIY 250 Wireless+ trådløs centralstøvsuger, komplet sæt
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 6.199,00
Varenr:
1606058
   |   Originalnr:  42000512

Nilfisk DIY 250 er en centralstøvsuger pakke, hvor støvsugeren har en sugeevne beregnet til huse på op mod 250 m². Slangen i denne udgave er en Wireless+ slange på 9 meter. Selve støvsugeren er en Performer 250 maskine. Maskinen kan trække ca 30 meter rør fra maskinen til den fjerneste sugekontakt.  DIY 250 er en praktisk løsning der passer til de fleste hjem. Støvsugeren har et selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose, som kun skal tømmes et par gange om året.

Tekniske informationer om støvsugeren:                                                 

Motor Airwatt: 691
Luftmængde Målt Ved Motoren (L/Sek): 58
Vakuum (Kpa): 3,0
Tankkapacitet (L): 25
Støvsugerpose, Kapacitet (L): 20
Bredde (Cm): 37
Højde (Cm): 80
Vægt (Kg): 6,5
Dybde (Cm): 40
Sikring (A): 10

Tekniske informationer om slangesættet:

Vægt: 1,8 Kg
Indikator for fuld støvsugerpose: LED
Sugestyrkeregulering: LED / 3 trin
Blødt ergonomisk greb: Ja
Tovejskommunikation: LED
Kliksystem: Ja
 
Indhold i denne pakke:

1 stk. Sugeenhed

1 stk. Slangesæt 9 meter

3 stk. Sugekontakter

Installationsdele til sugekontakter

18 Rør á 1,15 m = 20,7 m rør

15 stk. Rørsamlemuffer

8 stk. 90 graders bøjning, lang

8 stk. 45 graders bøjning

2 stk. 90 graders grenrør

8 stk. Rørholdere

1 stk. Lim

1 stk. Udblæsningsventil

Installationsvejledning


Transceiver-boks

Før transceiver-boksen monteres på væggen, bør det altid kontrolleres, om der er signal mellem transceiver-boks og slangehåndtag overalt i hjemmet.  Tilslut boksen til støvsugeren.  Tænd og sluk støvsugeren ved hjælp af slangehåndtaget, forskellige steder i hjemmet.

Den første transmission

Slangehåndtaget og støvsugeren skal have den første kommunikation, før støvsugeren startes.  Dette gælder også, hvis slangehåndtaget er blevet udskiftet (reservedel), eller hvis der skal tilkobles en ekstra slange.

Gør således, før du starter din trådløse støvsuger:

1) Afbryd strømmen ved stikkontakten.
2) Sæt ledningen i igen og tryk derefter på afbryderknappen på slangehåndtaget i 10 sekunder. Dette skal gøres inden for 60 sekunder efter, at støvsugeren er sluttet til stikkontakten.
3) Håndtaget og støvsugeren vil nu kommunikere.

Montering af transceiver-boksen

Transceiver-boksen monteres på væggen min. 1 meter væk fra støvsugerenheden for at opnå det bedst mulige signal mellem transceiver-boks og slangehåndtag. Transceiver-boksen kan fl yttes til et andet sted i hjemmet for at opnå bedre rækkevidde ved hjælp af et 30 meter netværkskabel. Netværkskabler kan købes hos nærmeste elektronikforhandler.
Tilslutning af transceiver-boksen
For at kunne benytte det trådløse slangehåndtag fra Nilfisk, skal transceiver-boksen først tilsluttes støvsugeren. Det gøres ved hjælp af det 2 metrer lange netværkskabel (RJ45), der følger med transceiverboksen. Tilslut kablet til transceiver-boksen, og sæt kablets anden ende i stikket til højre bag på støvsugeren.

Trådløst slangehåndtag

Brugsanvisning

Afbryderfunktionen og effektreguleringen styres med radioteknologi.
Du behøver ikke at pege på maskinen som med en infrarød fjernbetjening. Det trådløse slangehåndtag kan anvendes overalt i hjemmet.

Start og stop

Start: Ét tryk på kontakten starter støvsugeren.

Stop: Ét tryk på kontakten vil standse maskinen.
Effektreguleringen kan indstilles i 5 trin. Skift mellem de forskellige trin ved at trykke på knapperne (+) eller (-) på slangehåndtaget.

Trådløs funktion

LED-indikatoren, der er anbragt lige over afbryderknappen, vil blive aktiveret med forskelligt lys, afhængigt af de handlinger, der udføres: Kontrollampen aktiveres ved start og stop samt når suge styrken reguleres.

Kontrollampen blinker som advarsel, når posefilter/støvsugerpose er tilstoppet og skal renses/udskiftes. Du skal derefter checke og rense eller udskifte filteret/posen.

Batteri

Levetiden for de indbyggede batterier i håndtaget er ca. tre (3) år. Hvis batterikapaciteten ved start af støvsugning er for lav, vil støvsugeren blive slukket. Hvis støvsugeren ikke vil starte, eller hvis effektreguleringen via slangehåndtaget ikke virker, skal du udskifte batterierne i slangehåndtaget. Skift til nye batterier af typen 1,5V AAA.

Sådan udskiftes batterierne i slangehåndtaget

1) Åbn batterirummet ved at lade låget glide frem mod fronten af slangehåndtaget.
2) Udskift de brugte batterier med to nye af typen 1,5 V AAA. Sørg for, at batterierne sættes korrekt i med hensyn til polariteten.
3) Lad låget glide tilbage på plads, indtil der lyder et klik.

Relaterede produkter