Menuen
Tilbage til oversigt
Proxxon hjørnesliber ozi/e i kuffert. Proxxon nr. 28520
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 966,00
Varenr:
5850362
   |   Originalnr:  28520

Proxxon hjørnesliber ozi/e i kuffert. Proxxon nr. 28520

Komplet og effektiv hjørnesliber, som ikke arbejder svingende, men oscillerende. Det vil sige at slibepladen svinger frem og tilbage omkring sit eget centrum. Oscillerende slibning giver dermed et yderst roligt løb, hvilket samtidig og er egnet til skæring.

Proxxon 28520 hjørnesliber er lille men efter sit størrelsesforhold uovertruffen effektiv. Den er velegnet til slibning af flader og uden problemer også der, hvor det bliver snævert: I hjørner, på kanter, i hulrum.

Du får her en hjørnesliber med elektronisk regulerbar slibefrekvens, hvilket muliggør rigtig tilpasning til materialet. Proxxon 28520's stille og afbalanceret specialmotor samt hus af glasfiberforstærket polyamid giver dig et værktøj med lang levetid.

Proxxon beskriver selv denne hjørnesliber som perfekt til slibning af overflader på meget små områder. Med burrefastgørelse for hurtig udskiftning af slibeflade. Den oscillerende bevægelse sikrer støjsvag drift og det tilgængelige tilbehør gør den også anvendelig til skæring og dykskæring. Indsæt og skær! Hjørnesliberens variable hastighed sikrer den korrekte hastighed til ethvert materiale. Særlig, afbalanceret, støjsvag elmotor med lang levetid. Gearhovedet er lavet af trykstøbt zink for præcis og stabil leje til de bevægelige dele.
 
230 Volt.
Optagende effekt 100 Watt.
Slibefrekvens regulerbar fra 5.000 - 12.000/min.
Længde 230 mm.
Vægt 550 g.

Leveres med: 10 stk. slibeskiver på hhv. korn 80, korn 150 og korn 240, 1 stk. fine cutter klinge / HSS dyksavblad bredde 14 mm til firkantede, præcise snit i træ, plast og aluminium samt stabil opbevaringskuffert i kvalitets-PP.

Relaterede produkter