Menuen
Tilbage til oversigt
Weber Summit S-670 GBS gasgrill
Bestil nu, varen afsendes straks den er på lager. Vi hæver først pengene når din vare afsendes
DKK 24.575,00
Varenr:
1439086
   |   Originalnr:  7370068

Weber Summit S-670 GBS gasgrill

Weber Summit E-670 GBS gasgrill har elektronisk tændingssystem (Snap-Jet), 6 brændere som styres individuelt, Sear Station til den perfekte stegning, sidebrænder / Gasblus til sovsen, Infrarød brænder og Webers nydesignede rotisseri som nemt klikkes til side når du ikke skal bruge det. Derudover har denne grill også en smart røgekasse/røgebrænder så du kan få røg på grillen.

Med en SearStation får du en "ekstra" brænder, hvor du i kortere perioder kan opnå ekstra varme i den ene side af grillen. Dette er perfekt til f.eks. at opnå en god stegeskorpe på steaks og stege.  

Alt dette gør, at din grilloplevelse helt perfekt. Men det er også i detaljerne, at du kan se, at du har det bedste der findes. Lys i reguleringsknapperne, den perfekte kvalitet i alle samlinger og detaljer, det isolerede låg så du ikke bruger gassen unødvendigt o.s.v. Alt dette gør din oplevelse af Weber Summit E-670 GBS gasgrill til en fantastisk oplevelse. 

På din nye Summit E-670 er der naturligvis også flavorizer stænger. Disse gør, at når fedt og kødsaft drypper ned på flavorizer stængerne, brænder det og dette giver den røg, som er med til at give kødet den helt rigtige grillede smag. Derudover beskytter flavorizerstængerne de rustfri brændere mod at blive stoppet af fedtstof og gør også, at brænderne holder længere. 

Weber Summit E-670 er i klassisk Weber emalje og ser bare fantastisk ud. Tilmed har denne Summit grill også Weber Gormet BBQ System - GBS grillristen som gør at du har mulighed for at tilkøbe special dele til din grillrist, som gør det muligt at tilberede stort set hvad som helst på din Summit gasgrill - fra bacon og spejlæg til pandekager og saftige bøffer.

Føl beundringen fra enhver baghave og overgå det uventede. Fra burgere på grillristen over sprød kylling på rotisseriet til at give maden et strejf af røg. Summit® S-670-gasgrillen i rustfri stål med seks brændere vil ændre din forestilling om den klassiske grillfest.

Primære brændere: KW 17,58 
Sear Station-Brænder: KW 3,11 
Røgekasse og røgebrænder i rustfrit stål: KW 1,99 
Sideblus: KW 3,52 
Bagmonteret infrarød Rotisseribrænder: KW 3,11 
Mål - Låg åben (cm): H 145,1 cm x B 188,3 cm x D 76,2 cm 
Mål - Låg lukket (cm): H 128,3 cm x B 188,3 cm x D 76,2 cm 
Primært Grillareal (cm): 80,5 x 49 cm 
Varmehyldens Areal (cm): 80 x 13 cm 
Vægt (kg): 134,2 kg 
Antal brændere: 6 stk. 
Brændselstype: Gas (Gasflasker købes separat)
Sideborde: 2 stk. 
Oplyste kontrolknapper: 6 stk. 
Lys i håndtaget: 2 stk. 
Drejehjul: 2 stk.
Drejehjul med lås: 2 stk. 
Redskabskroge: 6 stk. 
Batteritype: AAA, D 
Batterier: 9 stk.

Gourmet BBQ System-grillriste i rustfrit stål
Snap-Jet-Gastændingssystem 
Flavorizer Bars i rustfrit stål
Låg i rustfrit stål 
Indbygget termometer 
Sideborde i rustfrit stål 
Opbevaringsskab med lakeret låge
Opsamlingsbakke til overskydende fedt og snavs 
Trinløs varmestyring
Tuck-Away-Rotisseri med motor samt separat opbevaring af spyd og gafler.

Relaterede produkter