• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
armaturer

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Hos byghjemme.dk har vi sammensat et bredt sortiment af vandhaner, armaturer og blandingsbatterier fra producenter, der er kendt for at levere flot design og høj kvalitet.

I vores udvalg finder du løsninger til både køkken, badeværelse og bryggers - og uanset om du er til det helt klassiske, tidsløse design, eller om du er til et mere moderne, stilrent udtryk, så har vi bestemt også en ny vandhane, et armatur eller et komplet brusesystem til dig.

Funktionelle armaturer - Flot design

Her kan du sætte dit helt eget præg på dit køkken, badeværelse og bademiljø uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Vi har vandhaner i alle prisklasser og i utallige udformninger, og da nogle serier findes både til køkken og bad, er der rig mulighed for at holde samme stil i både køkken og bad.

Kig dig omkring og se de mange flotte produkter fra blandt andet Hafa, Damixa, Grohe og Steinberg. Vil du passe på miljøet, har vi også en række smukke, men samtidig vandbesparende løsninger.