• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
badekar

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

På byghjemme.dk har vi et godt udvalg af badekar og spabade i alle størrelser og prisklasser. Vi har kun badekar og spabade fra kendte leverandører, der garanterer dig et godt og funktionelt produkt i topkvalitet.

Når du vælger badekar eller spabad skal du først og fremmest tænke på pladsen i dit badeværelse, men du bør også overveje, hvem der skal bruge karret. 

Måske har du lyst til den ekstra luksus, det er at have et spabad derhjemme - eller måske kan du nøjes med et klassisk badekar, hvor du kan nyde et afslappende bad efter en lang dag. Et badekar eller spabad vil også altid være et hit, hvis du har små eller mindre børn.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter et bestemt badekar og ikke finder det her på siden.