• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
scanbad

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Scanbad - Møbler og tilbehør til badeværelset

Mærket Scanbad er udviklet af den danske badmøbel producent Dansani, der ligger i Haderslev og sælger i mere end 20 lande. Scanbad er kvalitetsmøbler til dit badeværelse, det er dansk design, håndværk og produceret i Danmark.

Scanbad laver flere badmøbelserier, herunder blandt andet de lækre danseserier Limbo, Rumba og Samba. Baderumsmøblerne leveres færdigsamlede inklusiv bagbeklædning og har 5 års garanti mod fabrikationsfejl.

Scanbad Delta:
Her er mulighed for at være med som møbeldesigner. Baderumsmøbler med porcelænsvask (Vivo, Andante eller Kantate) eller helstøbt marmorvask (Allegro eller Domino). Vælg låge eller skuffer. Suppler med højskab, overskab, 3 typer spejle / spejlskabe.

Scanbad Duet:
Skabe med vask (porcelænsvask eller marmorvask). Vælg mellem Basis standardskuffer eller Plus skuffer med stabile, glidende træk og soft-close. Suppler med højskab, 3 typer spejle og Basis spejlskab med halogenlys eller Plus spejlskab med LED-belysning.

Scanbad Limbo:
Skabe med buede former, skuffer og en helstøbt marmorvask i et tyndt design med afrundet forkant. Suppler med højskab, spejl /spejlskab med LED-belysning.

Scanbad Lotto:
Skabe med skuffer og en klassisk, funktionel porcelænsvask, der kan fås i to dybder. Suppler med højskab, spejl /spejlskab med LED-belysning.

Scanbad Multo:
Badmøbler med helstøbt marmorvask enkelt- eller dobbeltvask (Casino, Lotto, Uno, Ludo, Simone eller Mikado). Vælg låge eller skuffer. Suppler med højskab, overskab, 2 typer spejle / spejlskabe.

Scanbad Rumba:
Badmøbler med dybe skabe i afrundet design med stor borddybde og rummelig marmorvask. Suppler med højskab, spejl /spejlskab med LED-belysning.

Scanbad Samba:
Badmøbler med buede former, skuffer med greb i krom og helstøbt marmorvask. Suppler med højskab, spejl /spejlskab med LED-belysning.