• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
baderumsmøbler

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Hos byghjemme.dk har vi sammensat et sortiment af møbler og vaske i høj kvalitet. Blandt de udvalgte leverandører er Hafa, Westerbergs, Bathlife, Noro, Scanbad og Svedbergs. 

Hver producent har sin egen stil - og hver producent har flere forskellige møbelserier til badeværelset. Det betyder, at du vil opleve en stor variation i vores udvalg af baderumsmøbler. og at du kan vælge præcis de baderumsmøbler, som passer perfekt til dit badeværelse.

Baderumsmøbler - Komplette løsninger

Alle vores møbelserier kan sammensættes på kryds og tværs med skabe, spejle, vaske og andet tilbehør. For at gøre det nemt for dig har vi derfor også en lang række løsninger, hvor du får et komplet møblement til dit badeværelse samlet i én pakke.

Nogle baderumsmøbelsæt har venstre- eller højrehængslede skabe, nogle vaskeskabe er med skuffer - og pakker er med skabe i forskellige højder. Badmøblerne findes i flere flotte udformninger og designs, og du kan vælge mellem flere fronttyper og forskellige farver.