• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
dansani brusehjøne

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Er du på jagt efter et nyt brusehjørne, er der ikke nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. Hos byghjemme.dk finder du nemlig et stort udvalg af forskellige former for brusehjørner. Du finder derfor med garanti også et brusehjørne, der kam leve op til dine krav og kriterier.

Når du kigger efter et nyt nyt brusehjørne, er der mange ting, du bør overveje. Udvalget af brusehjørner er stort, og du har derfor mulighed for at vælge lige netop dét brusehjørne, der matcher dine behov. Det kunne eksempelvis være i forhold til udseende, armatur, størrelse, bruser, bundkar og tilsvarende.

Hvis du renoverer dit eksisterende badeværelse, kan du gå efter et brusehjørne, der passer ind i stilen og indretningen. Er du i gang med at lave et helt nyt baderum, kan du lade brusehjørnet være udgangspunktet for den øvrige indretning af rummet.