• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
køkken og bad

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Skal du have nyt bad eller køkken?

I kategorien Bad & Køkken finder du en en lang række produkter, der kan hjælpe dig med at opfylde drømmen om et skønt badeværelse eller et splinternyt og funktionelle køkken.

Vores sortiment indeholder et kæmpe udvalg af baderumsmøbler, bruseafskærmninger, vaske, spejlskabe med LED belysning, håndklæderadiatorer, toiletter og badekar. Herudover har vi køkkenvandhaner, håndvaskarmaturer til komplette brusesystemer med både hovedbruser, håndbruser og termostatbatteri samt et stort sortiment i tilbehør, der gør det både nemt og hurtigt at komme igang.

Høj kvalitet fra kendte producenter

Alle vores produkter er i høj kvalitet og fra kendte producenter som blandt andre Hans Grohe, Noro, Esprit, Bathlife, Svedbergs, Hafa, Riho, Westerbergs og Steinberg. Vi har forsøgt at sammensætte udvalget, så der er noget for enhver smag - og så du kan skabe din egen individuelle stil i dit køkken eller badeværelse.

Hos os finder du både produkter i helt klassisk stil og produkter med et moderne og minimalistisk udtryk, som passer perfekt til skandinaviske stil. Vi har helt enkle løsninger med fokus på funktionalitet og brugbarhed, ligesom vi har produkter, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Vi forhandler kvalitetsprodukter i alle prisklasser, så vi har helt sikkert også en løsning til dit køkken og bad.