Menuen

HIDE

HIDE renovationsskjul


Til alle miljøer og haver finder du her de smarte HIDE skraldeskjul. Det er ikke kønt at se på din skraldespand, hvad enten det er en "Otto"/fast formstøbt spand på hjul eller et traditionelt arrangement med pose. Men det kan være en god ide at anskaffe sig et skraldeskjul.

Du finder HIDE skraldespandsskjul med rum til skraldespande op til 140 liter samt rum til skraldespande op til 240 liter. Du kan vælge modeller med 1 rum til 1 spand eller modeller med flere rum helt op til 4 spande. Dermed kan du bygge den løsning til indkørslen, gårdhaven eller baggården, som passer til dine behov.

Skraldespandens placering er et evigt dilemma. 

HIDE er en god løsning til diskret og elegant at gemme skraldespande, så de ikke skæmmer visuelt. Den skal stå tæt placeret på boligen - men samtidig så langt væk, at vi ikke generes af lugt på en varm sommerdag. Den skal være let at komme til, men forsvarligt lukket så vilde dyr ikke kan komme til dit affald. Vi vil gerne gemme vores skraldespande væk fra vores synsfelt, for de er ikke kønne at kikke på. Her er HIDE en god løsning, da du får både funktionel og æstetisk opbevaring!

HIDE fås i versionerne HIDE Wood og HIDE Basic. Begge modeller kan nemt opstilles i moduler. Dette gør HIDE til et godt alternativ til et lille redskabsskur, der går ud over blot at være en skraldespand.

HIDE Wood

Opbevaringsløsning med sidevægge af trykimprægneret træ. HIDE Wood er et skraldespandsskjul med beklædning af naturmaterialer, som runder den autentiske stil af og kræver lidt vedligeholdelse. Vælg mellem forskellige farver/overfladebehandlinger.

HIDE Basic

Opbevaringsløsning, der imponerer med sine lige linjer og glatte overflade. Denne består af en aluminiumbelagt plastkerne (komposit), som gør HIDE Basic både vejrbestandig og vedligeholdelsesfri. Vælg mellem forskellige farver.

Er du træt af, at skulle huske at køre skraldespanden ud til fortovet for afhentning? Eller glemmer du den jævnligt, hvorefter du kommer hjem og opdager, at din skraldespand igen ikke er blevet tømt? Det problem kan du undgå ved f.eks. at placere dit HIDE skraldeskjul ved indkørslen tæt på fortov, så renoveringsfolkene let kan komme til dine affaldsspande.
 
Bemærk, der er forskellige regler omkring afhentning af renovationsaffald i landets kommuner. Kontakt evt. din kommune, hvis du er i tvivl om placering og regler for afhentning på privat grund.

Har du spørgsmål til de viste HIDE skraldeskjul? Eller søger du et HIDE skjul til din renovationsspand, som ikke er vist her på siden? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er en e-mærket netbutik med stort udvalg online til hus, have og fritid - og vi bestræber os på at tilbyde dig lave priser, aktuelle tilbud og hurtig levering direkte til din adresse.
Sorter på:
Pris
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Byghjemme anbefaler
  • Alfabetisk


Loading