Menuen

Tormek

Tormek - innovativ slibning

Med udgangspunkt i den svenske tradition for innovation, funktionalitet og kvalitet, har Tormek siden 1970'erne udviklet et unikt slibningssystem, der er kommet til at sætte en standard inden for moderne kantværktøjsslibning.

Innovative og patenterede løsninger

Siden starten har problemløsning gennem innovation været en stærk drivkraft for Tormek. I dag har Tormek tæt på 20 patenter og er et førende mærke inden for slibning af kantværktøj. Tormek tilbyder et komplet system inklusiv jigs og tilbehør, hver især specielt designet til nemt at opnå den optimale skarphed på alle slags håndværktøj.

Et globalt brand

Tormek eksporterer deres produkter til over 35 lande verden over. Produkterne er værdsat af møbelsnedkere, træarbejdere, trædrejere, jægere og friluftsentusiaster samt professionelle kokke, restauranter, storkøkkener og husholdninger. Tormek slibesystemet bruges også i professionelle slibevirksomheder.

Fremstillet i Sverige

Tormek har fuldt fokus på skærpning. Al produktudvikling, ingeniørarbejde og produktion er lavet i Sverige. Virksomheden er beliggende i Lindesberg, en lille by i hjertet af Bergslagen med en historie inden for minedrift. Produktionen udføres i tæt samarbejde med udvalgte leverandører, alle specialiserede og de bedste inden for deres felt. Dette sikrer den højeste kvalitet og en kontinuerlig adgang til den bedste og mest moderne produktionsteknologi.

Her på siden finder du et bredt udvalg af de innovative og praktiske produkter fra Tormek. Har du spørgsmål til produkterne eller er der produkter du savner i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.
Sorter på:
Pris
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Byghjemme anbefaler
  • Alfabetisk


Loading