• 2066 5321Telefontid til 17.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 17 (Butik 10-17)
  Lørdag 9 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-17

  Stort sortiment 40 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
velux vinduer

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 17.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Hos byghjemme.dk har vi et kæmpesortiment af vinduer, døre, karme og tilbehør. 

Vi sælger kvalitetsdøre til hjemmet, både til indendørs og udendørs. Du finder også de tilhørende gerigter, dørkarme, bundstykker, dørgreb, låse, dørkikkert, dørstopper m.v. på denne side.

HUSK! For at finde ud af om din dør er højre- eller venstrehængt, skal du kigge på den side, hvor hængslerne er synlige, når døren er lukket. For eksempel er de synlige på højre side, er døren højrehængt /højrehængslet.

Når det gælder vinduer, finder du også et godt udvalg af kvalitetsvinduer her på side. Vi har blandt andet Fakro vippevinduer, ovenlyskupler og de kendte Velux ovenlysvinduer.

Udover døre og vinduer finder du også et udvalg af skunklemme og inpektionslemme, der giver dig nem og hurtig adgang til skunken i din bolig.

Finder du ikke din nye dør eller dit nye vindue her på siden, forsøger vi gerne at skaffe produkter, vi ikke allerede har i vores sortiment.