• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 40 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
gulve

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Trægulv, lameltrægulv, laminatgulv og tilbehør

Trægulve fås i et meget bredt udvalg af træarter: Dels de kendte danske som fyr, bøg, eg, ahorn og ask, dels udenlandske træarter med eksotiske navne som Jatoba, Roja eller Jarraf. Farverne spænder fra birketræets helt lyse til det meget mørke Jatoba træ.

På byghjemme finder du blandt andet trægulv fra Kärhrs og fra Berg og Berg samt laminatgulv fra Berry Alloc, Tarkett og Pergo. 

Hvad er et trægulv/lamelgulv?

Et trægulv er lamelbrædder, der består af et slidlag af træ, et mellemlag af for eksempel spånplade, krydsfiner eller massivt træ samt et bundlag af finer. Det er slidlagets tykkelse, der bestemmer, hvor meget lamelgulvet kan slibes. 

De bedste kvaliteter har et lag på op til cirka 6 mm. De billigste lamelgulve har kun et slidlag, der svarer til en tynd finer, cirka 2 mm og dårligt tåler en afslibning, uden at næste lag kommer til syne. Disse gulve skal passes med lak. Hvis du køber et gulv med 3,5 - 4 mm slidlag kan det slibes 3 -5 gange.

Trægulve fra Kährs (slidlag 2 og 3,5)  Berg & Berg (slidlag ca. 4 mm) og Tarkett (slidlag 2,5 og 3,6 mm) hører til den bedste kvalitet af lamel trægulve. Lamelbrædderne til gulvene findes i 1- til 3-stav af forskellige sortering, behandling og træsort.

Anvendelse
Trægulve kan bruges i alle boligens rum, bortset fra badeværelse, bryggers eller andre vådrum. Hvis gulvet skal lægges direkte på bjælker eller strøer, skal der bruges selvbærende brædder – brædder i en tykkelse på min. 20 mm.

Hvad er et laminatgulv?

Et laminatgulv består af et mellemlag af plademateriale, eksempelvis spånplade, med slidlag og bundlag af plast (laminat eller melamin). Slidlaget er ofte en efterligning af træ, marmor eller et andet naturmateriale, og det kan være svært at skelne laminatgulvet fra de »ægte« materialer.

Et laminatgulv kræver kun minimal vedligeholdelse, men kan tilgengæld heller ikke efterrepareres, hvis det får revner eller ridser i overfladen. Laminatgulve leveres som brædder, der samles med fer og not.

Laminatgulve fra Pergo & Tarkett består af et PUR-lag (slidstærkt, ridsefast lag), derefter et vinyl-slidlag, trykt-mønsterlag, Vinyl-kernelag, Fugtafvisende HDF-kerne og nederst Compact Soundblock (lydabsorberende bund).

Anvendelse
Laminatgulve kan bruges i alle tørre rum, men er ikke egnede til badeværelser, bryggers eller andre vådrum. Gulvet lægges løst (flydende), idet brædderne samles med lim i noten. Et laminatgulv kan lægges
ovenpå et eksisterende gulv af gulvbrædder eller træplader.

Kilde: Statens husholdningsråd