• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
termotag

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Byghjemme.dk forhandler et godt udvalg af kvalitetstermotage fra Rias, Plastmo og Ingemann Plastics SPC (kanalplader i en komplet løsning: Climate Plus). Her på siden kan du vælge imellem termotag i flere farvetoner og størrelser, så der er bestemt også et termotag til dit projekt.

Når du vælger et termotag fremfor et almindeligt tag med et-lags tagplader, får du flere fordele. Termotagplader er fremstillet i flerlag polycarbonat og har for det første den store fordel, at de modvirker kondens, dernæst har termotagplader en isolerende effekt. Når du vælger et termotag i plast, for du også den fordel, at lyset stadig slipper igennem tagpladerne, og det gør termotagplader velegnede til udestuer, garager, terrasser, carporte og lignende, hvor du gerne vil bevare gennemstrømningen af lys til det indvendige rum.


På byghjemme.dk finder du blandt andet Plastmo ClickLite, Plastmo TwinLite, Rias Riatherm og Climate Plus termotag til billige priser. I vores sortiment af termotag har vi også det nødvendige tilbehør, du skal bruge for at montere dit termotag, så her finder du desuden monteringsskruer, fugemasse, dæklister. tætningsbånd, vandnæser og meget mere.

Har du spørgsmål eller behov for vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig videre med dit valg af termotag.