• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
eternittag

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Tagmaterialer

Her på siden finder du at hvad du skal bruge til taget, tagbrædder, tagpap, udluftningshætter, termotag og trapezplader. Her gemmer vi også tagtilbehør som aluprofiler, tagrender og baldakiner/udhæng.
 
Tagpap og andre tagmaterialer
Din garanti for et et tæt tag afhænger af, om overlæg og inddækninger er udført korrekt. Jo lavere hældning et tag har, jo større er belastningen på detaljerne i form af vandansamlinger og isbevægelser - og jo større er risikoen for eventuelle vandskader i tilfælde af utæthed.
 
På tage med lav hældning anbefales det derfor altid at benytte 2 lag Icopal tagpap, hvilket giver maksimal sikkerhed. På tage med hældning - både nye og gamle - kan der tit med fordel anvendes en 1-lags løsning med for eksempel Icopal topSafe.

Icopal produkterne er solidt opbygget, typisk omkring en stærk polyesterarmering, der er belagt med asfalt tilsat syntetisk gummi (SBS). Det giver en række gode egenskaber så som større elasticitet, bedre klæbestyrke, øget robusthed og længere levetid.

Tagplader og tagmaterialer
Vi har et stort udvalg af eternittag i både grå, sortblå, mocca eller teglrød samt tilbehør til eternit. Vi har også Decra tagplader i alle farver, så hvad enten du ønsker et tag der er kulsort, rødt, palærødt, rødbrunt, antik eller grønt, så har vi de tagmaterialer du har brug for. Desuden har vi også sorte, blanke tagplader.