• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 40 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
byggeplader

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Her finder du alle former for byggeplader i eksempelvis gips, eternit, krydsfiner og træbeton. Det er også her, du finder vores udvalg af bordplader.

Skal du bygge nyt eller renovere?
Byggeplader er udgangspunktet i rigtig mange projekter og kan anvendes til uendeligt mange formål, og på byghjemme.dk finder du derfor et enormt udvalgt af byggeplader i forskellige materialer og størrelser.

Når du bestiller byggeplader online, får du byggeplader i samme høje kvalitet som i byggemarkedet eller tømmerhandlen, men slipper du for besværet med at fragte og bakse de store, tunge plader rundt. Vi leverer hurtigt og sikkert direkte til din adresse - og så gør det vel heller ikke noget, at du kan spare lidt på prisen?

Her på siden finder du byggeplader til ethvert formål. Vi har byggeplader til gulv, loft og væg, ligesom vi har byggeplader til vådrum, hvis du har brug for det. Mangler du en ny bordplade, kan vi også levere det.

Kig dig omkring i vores store udvalg og bestil de byggeplader, du skal bruge til dit projekt. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.