• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 40 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
brædder

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Alt indenfor brædder, stolper, lægter, tømmer ...

Leder du efter billigt træ? Vi leverer god kvalitet til fornuftige priser - og lige til døren. Lettere bliver det ikke at komme igang med dit næste projekt.

Uanset hvilket trætype du søger, finder du den i mange forskellige kvaliteter hos byghjemme.dk. Vi leverer alt fra lægter, tømmer, spærtræ, limtræ, stolper, forskallingsbrædder til klinkbeklædning, byggeplader samt solide planker og terrassebrædder. 

Vores træ fås i flere kvaliteter. Her finder du også cedertræ og sibirisk lærk samt mange former for lister og træolie. Vi sender direkte fra en af landets største importører af kvalitetstræ.

Billigt træ leveret til døren

Byghjemme.dk har mange stærke tilbud og kan levere alt til dit byggeprojekt. På hjemmesiden kan du se alt hvad vi tilbyder inden for billigt træ, brædder og stolper. Vi har masser af trygimprægnerede eller ubehandlede træbrædder i mange forskellige størrelser. 

Skal du bruge billigt træ til at opbygge vægge, skunke, skillerum og tilsvarende, er vores ru planker i fyr et godt valg.

Savskårede brædder sorteres og inddeles efter antallet af knaster, krumning og vindskævhed samt omfanget af revner og udseende. Den bedste kvalitet sælges som usorteret (U/S). Lige derefter kommer VTA (Kvinta), efterfulgt af VITA (Seksta) og til sidst kommer forskallingsbrædder. Kvaliteten er tydeligt noteret på alle produkter, hvor det er relevant..