• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
havemøbler

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Indret haven med lækre udendørsmøbler

På byghjemme.dk har vi et stort og indbydende udvalg af billige havemøbler, der er udført i kvalitets materialer. Møblerne er udviklet til udendørs brug, der tåler vind og vejr. Du køber derved møbler, der kan holde mange år ud i fremtiden. Vores udendørs møbler kommer også på tilbud og udsalg. 

Pryd haven med din stil og smag med møbler udendørs

Med møbler fra webshoppen til din have har du mulighed for at give din have et personligt præg. Vores plankemøbler fra PLUS og havemøbelsæt fra Dacore pynter på enhver terrasse, og oser af sommer og sol. Du har mulighed for, at kombinere haveborde og stole som du ønsker. Dacore´s havemøbler er nemlig designet således, at de alle passer sammen. Hvis du har en lille altan, finder du et udvalg af cafemøbler, med et lille bord og to stole. Hvis det skulle blive for varmt har vi også flotte parasoller og hængekøjer, skulle det blive lidt køligt om aftenen hjælper det med en terrassevarmer. Vi håber du får et godt forår - og en god sommer.