• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
havemaskiner

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Vi har alle de havemaskiner, som du skal bruge for at få en flot og velplejet have. Der er brug for haveredskaber på alle tidspunkter af året og selvom sæsonerne skifter, så er der altid noget at lave udendørs i haven. På byghjemme klæder vi dig på til, at gå gå i haven året rundt. Når sneen falder tykt på fortorv og indkørsel, så har vi sneslynger, vi har hækkeklipper og håndredskaber til, når foråret melder sig. Sommerens varme og nedbør kræver hypping græsslåning og til det har vi plæneklippere, græstrimmere og trillebør. Når efterårets blade falder og lægger sig over alt, så er løvsuger en praktisk og nem løsning.  

Og vi fører mange flere forskellige havemaskiner. Se dig omkring og gør en rigtig god handel. Kvalitet til gode priser og kendte mærker som Nilfisk, Gardena, Fiskars, Worx, McCulloch, AL-KO og Powercraft.