• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Høns i haven, kaniner i bur, hegn til hunden eller heste på fold - her finder du alle former for praktisk udstyr til dyrehold hjemme hos dig selv.

Her i menuen finder du således alt fra fuglehuse, foderbrætter, og insekthoteller til indhegning til både hunde og heste samt forskelligt tilbehør som foderautomater, redekasser og forskellige former for vandingsudstyr.

Overvejer du at investere i nogle høns for at få friske æg hver dag, eller skal børnene have kaniner, har vi forskellige former for bure og indhegning til de lidt større dyr, der ikke lever frit i din have. Her i menuen finder du også indhegning som hundegårde og hestehegn, både i træ og til strøm.

Er du vil med det naturlige dyreliv i din have, og vil du passe på fugle og insekter, har vi et udvalg af insekthoteller til sommerfugle, mariehøner og bier, ligesom du finder foderbrætter, fuglehuse og redekasser i vores omfattende sortiment. Prøv f.eks. at se nærmere på de gennemsigtige foderhuse og redekasser med videoovervågning, hvor du får mulighed for at følge med uden at forstyrre.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for tilbud på større mængder, eller hvis du har spørgsmål, før du bestiller.