• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

  0

  0,00 kr

  Gå til kurv
https://www.byghjemme.dk/

Kan du acceptere den forlængede leveringstid?

Du skal vælge om du kan acceptere den forlængede leveringsdato ved at klikke i ”Ja” eller ”Nej”Købet kan ikke gennemføres uden accept.

Produktet er ikke på lager og kan først leveres d. [date], vil du fortsætte?

Hvad koster fragten?

Du skal enten udfylde postnummer eller vælge afhentning

Fragten vil variere afhængigt af, hvilken vare, du bestiller og hvor du bor i landet. For at beregne den nøjagtige fragt, kan du indtaste dit postnummer, og tryk på "Beregn fragt". Du kan også afhente varen i Fredericia - det er gratis.

Vælg postnummer

change-postnummer__unavailable_postcode

For at beregne den korrekte fragt på din ordre skal du indtaste dit postnummer.

havemøbler

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Indret terrassen med lækre udendørsmøbler

På byghjemme.dk har vi et stort og indbydende udvalg af havemøbler, bord-bænkesæt, loungemøbler, liggestole, solvogne og parasoller, der alle er udført i kvalitets materialer. Vores havemøblerne er specielt fremstillet til udendørs brug, så havestole, haveborde og havebænke tåler vind og vejr og derved kan holde mange år ud i fremtiden. Vi følger konstant med i markedet priser, så vi kan tilbyde dig de bedste priser, og ind i mellem kan du være heldig at finde ekstra gode tilbud på udvalgte havemøbler.

Vælg din stil og se de mange muligheder for at skabe et indbydende miljø på terrassen

I vores havemøbelsortiment finder du alt fra havemøbler i træ til vedligeholdelsesfri havemøbler, så du bestemmer selv, om du vil bruge tid på vedligehold. Vores udvalg består af klassiske havemøbler, der oser af sommer 'som i gamle dage', men du kan også finde moderne havemøbler i spændende materialer, så der er rig mulighed for at give din terrasse et personligt præg.

Når du har valgt dine havemøbler, kan du supplere indretning af terrassen med parasoller, hyndebokse, grill- og planteborde samt flotte blomsterkrukker og blomsterkasser. Er pladsen til det, kan du også se nærmere på de flotte udekøkkener, der er oplagte til dig, der gerne vil lave mad ude i det fri.