• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
haven

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Hurtig og nemt havearbejde

Bliv klædt rigtig på til sæsonens havearbejde med en eller flere af vores havemaskiner. Vi har udstyr og tilbehør til både græsslåning, beskæring af buske, lugning af ukrudt og meget mere. Oplev glæden ved selv at dyrke sine grønsager i enten højbed eller drivhus. Skal haven laves om så levere vi rullegræs fra webshoppen.

Slap af med møbler

Indret og nyd din have med havemøbler, borde og bænke fra vores webshop. Her finder du et solidt udvalg, så du kan få mest ud af havens hyggekroge eller på terrassen. Spis morgenmaden i solen ved et af vores bord-bænkesæt eller tænd for vores terrassevarmer, hvis sommeraften bliver lidt køligt. Skærm dele af eller hele dit grønne område af med hegn i trykimprægneret træ eller varmgalvaniseret tråd. Forskellige mål og typer i god kvalitet.

Udendørs leg

Vi har også noget for de mindste, der nyder godt af udendørs aktivitet og leg. Se udvalget af børnemøbler, legeredskaber, sandkasser og ikke mindst trampolinerne. Du finder også forskellige modeller af legetårne, gyngestativer og legehuse.