• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
garderobe og opbevaring

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Her finder du vores samlede løsninger til opbevaring og garderobe fra bl.a. ELFA, DecoSlide og Habo. Se vores store udvalg af garderobeskabe og skydedøre, der giver dig et utal af muligheder for at sammensætte skab og døre efter dit behov og smag. Du kan med andre ord designe din egen garderobe.

Udnyt potentialet i rummet optimalt

Med en garderobeløsning fra DecoSlide bliver pladsen i dit værelse, garderobe eller entreen fuldt udnyttet. Skabe og døre løber fra gulv til loft, hvilket er en perfekt løsning på eventuelle pladsproblemer. Hvordan bredden skal være bestemmer du naturligvis selv, men til dig med lidt træng plads, så er dette en perfekt mulighed.

Skydelågerne er meget praktiske, elegante og så glider ubesværet til side. Alle skydedørene er udført i bedste materialer og har 10 års garanti - også på bevægelige dele såsom hjul og soft-close. De kan passe til alle rumhøjder fra 210 - 250 cm.

Kvalitet og modeller 

Vælg mellem en af de tre modeller Modern, Funkis eller Shake, der alle er udført i et moderne, minimalistisk og samtidig helt tidsløst design. Alle dørenes overflader er i melamin med smuk egetræstruktur og fås i mange forskellige farver afhængig af model. Nogle modeller er forsynet aluminiums mellemstykker, mens andre er med mellemstykker i egetræstruktur. 
   

Tilbehør til garderobeskabe

På byghjemme.dk har vi alt det nødvendige tilbehør til garderoben. Find praktiske hylder og trådkurve i forskellige mål og design. Under ELFA finder du et kæmpe sortiment til fritstående eller vægophængt opbevaring. ELFA er blevet verdenskendt for deres løsninger.