• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - fredag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Stort sortiment 45 000+ varer

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
elværktøj

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Gør arbejdet simpelt med elværktøj fra byghjemme.dk

Her finder du et førsteklasses sortiment af elværktøj i bedste kvalitet og til rigtig gode priser. Vi har værktøj til både professionelle og private - i alle de kendte og populære mærker. Med udstyr fra Black & Decker, Bosch, Worx, Nilfisk, Millarco og alle vores andre mærker, så er du garantere arbejdsværktøj, der dur i mange år.

Her på siden finder du både arbejdslamper, bore- og skruemaskiner, hulsave, diverse hammere, lim- og sprøjtepistoler, diverse måle- og aflæsudstyr, og meget mere. Alle produkterne er af høj kvalitet, så du som kunde er sikret et stykke solidt værktøj, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Få din vare leveret til døren

Køb nyt billigt elværktøj allerede i dag. Byghjemme.dk er danskernes foretrukne online byggemarked og udover billigt værktøj fører vi alt i trælastvarer og byggematerialer. Når du køber billigt elværktøj på vores webshop, så kan du nemt og hurtigt få det leveret lige til døren. Du slipper for at hente eller tænke på transporteren af dine varer fra os. Vi leverer til alle brofaste adresser i hele Danmark.