• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
stiger og stilladser

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Hos byghjemme.dk finder du et stort udvalg indenfor stiger og Jumbo stilladser. Vi forhandler kvalitet til en god pris.

Stiger og stilladser til alle formål i mange størrelser:

En stige er ikke bare en stige - ligesom et stillads ikke bare er et stillads. Der er mange forskellige typer stiger og stilladser at vælge imellem - alt efter det behov de skal opfylde. På byghjemme.dk finder du altid et stort udvalg af produkter i en høj kvalitet både til private og professionelle håndværkere.

Hvad er en stige? En stige er bl.a. smarte 2-delte combistiger og 3-delte combistiger, enkeltstiger, praktiske multistiger, skydestiger til ekstra lange/store højder, pladsbesparende teleskopstiger, klassiske trappestiger og ikke mindst traditionelle wienerstiger. Hver type stige har forskellige funktioner og ideelle til forskellige formål. Med vores udvalg har vi gjort det nemt for dig, at finde den helt rigtige stige.

Hvad er et stillads? Et stillads er et forhøjet arbejds-repos som giver et sikkert fodfæste til dig, som skal arbejde i længere tid i højden. Sikkerhed frem for alt. Derfor er et stillads ofte det gode valg, når du skal arbejde i højden på en mere eller mindre stationær arbejdsopgave, som kræver tid at udføre. Vores udvalg af Jumbo stilladser er ideelt til både store og mindre arbejdsopgaver i alle typer højder.

Har du behov for rådgivning eller specielle typer stiger eller Jumbo stilladser, som ikke er vist her - er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle personale her på byghjemme.dk.