• 2066 5321Telefontid til 16.00

  Åbningstider
  Mandag - torsdag 9 - 16 (Butik 10-17)
  Fredag 9 - 16 (Butik 10-18)
  Lørdag 10 - 14 (Kun butik)

  Hej! Vores eksperter er klar til at svare på dine spørgsmål.

 • Mærkevarer til skarp pris 175+ varemærker

  Professionel rådgivning Alle hverdage 09-16

  Julegaver byttes indtil 1/2 2019

 • 0

  0,00 kr

https://www.byghjemme.dk/
værktøj

Kvalitetsprodukter til hus og have - Start din boligdrøm her

Start dit byggeprojekt med Byghjemme. Vi har alt i elværktøj, træ i høj kvalitet og et stort udvalg af døre og vinduer. Derudover finder du alt til køkken og bad og alt hvad du har brug for i din have. Altid i den bedste kvalitet fra kendte leverandører.

 • Fast lav pris
 • Hurtig levering
 • Sikker e-handel

Brug for hjælp?

Vores professionelle personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 09.00 - 16.00.

Ring 2066 5321

Vores mest populære produkter

Find dit værktøj her hos byghjemme.dk. Vi har et stort udvalg i værktøj til professionelle håndværkere og private "gør-det-selv" folk. 

Originalt værktøj i høj kvalitet.

Her i vores store sortiment af værktøj finder du alt det værktøj, som du har behov for. Du finder både arbejdstøj- og sko, autoudstyr, el-værktøj, håndværktøj, murerværktøj samt stiger og stilladser. Vi forhandler originalt værktøj fra mange af de kendte leverandører som Stanley, Matrix, AL-KO, Power Craft, Black & Decker, Bosch, Hitachi, Dewalt med flere.

Vi fører både håndværktøj og el-værktøj drevet på enten batteri eller strøm. 

Du finder el-værktøj som eksempelvis boremaskiner, borehammere og mejselhammere, båndsave, elhøvle, bajonetsave og stiksave, arbejdslamper og lygter, generatorer/nødstrøm, kompressoerer og tilbehør, radioer, rundsave, slibemaskiner, støvsugere, varmluftpistoler, vinkelslibere, laser, batterier/akku og ladere og meget mere.

I vores sortiment af håndværktøj finder du eksempelvis både bolt- og pladesakse, file og skrabere, hammer, hæftepistoler og hæfter, knive og skæreredskaber, koben, mejsel og stemmejern, måleværktøj, ringgaffelnøgler, skiftenøgler, skrue- og lyntvinger, skruetrækkere, stålbørster, topnøglesæt, torx- og unbracosæt, tænger og opbevaring til dit værktøj.

Står du midt i en opgave med byggeri eller renovering kan vi tilbyde murerværktøj som eksempelvis fliseskærere, fugeskeer, glite- og trækbrædder, limskeer, murerskeer, piskeris til cement og maling, spartelværktøj og brolæggerværktøj.

Værktøj alene er ofte ikke nok. Derfor forhandler vi også forskelligt andet udstyr, så du kan arbejde ordenligt. Eksempelvis kan du finde stiger og Jumbo stilladser, arbejdstøj og sko / sikkerhedsudstyr samt autoudstyr. Variationerne i vores produkter og produktgrupper er stor. Dette har vi valgt for at du har det størst mulige udvalg til din rådighed. Hos byghjemme.dk opdaterer og udvider vi hele tiden vores varesortiment og, hvis du har spørgsmål, kan vores dygtige personale rådgive dig omkring vores produkter.